40 motiverte kandidater interessert i lærlingeplass!

19.10.2012 09:42:00
NESO og Lærlingeskolen driver kontinuerlige arbeid med å rekruttere framtidige fagarbeidere til våre medlemmer og byggebransjen forøvrig. I den forbindelse har vi foregående uke gjennomført en annonsekampanje i flere ulike medier i hele landsdelen. Kampanjen er nå avsluttet og resultatet er at vi kan videreformidle mange spennende kandidater, også med tidligere erfaring fra bransjen. Felles for alle er at de er interessert i å starte veien mot fagbrev, kanskje nettopp i deres bedrift.
 

-Vi har kandidatene
NESO og Lærlingeskolen driver kontinuerlig arbeid med å rekruttere framtidige fagarbeidere til våre medlemmer og byggebransjen forøvrig. I den forbindelse har vi foregående uke gjennomført en annonsekampanje i flere ulike medier i hele landsdelen. Kampanjen er nå avsluttet og resultatet er at vi kan videreformidle mange spennende kandidater, også med tidligere erfaring fra bransjen. Felles for alle er at de er interessert i å starte veien mot  fagbrev, kanskje nettopp i deres bedrift.

Se annonsen her

Vi sender snart ut en fylkesvis liste med oversikt  over alle kandidater. I en begrenset periode på ca. en uke blir denne oversikten kun tilgjengelig for våre medlemsbedrifter. Listene vil inneholde begrenset kontaktinformasjon.

Ønskes mer utdypende informasjon angående kandidater - kontakt NESO