Kurs i arbeidsrett for bygg- og anleggsbransjen

08.02.2019 11:05:06
På kurset vil vi se på hvordan entreprenørbedriften kan imøtekomme og tilpasse seg behovet for arbeidskraft i en bransje med store svingninger.
 

På kurset drar vi dere gjennom hvilke muligheter arbeidsgiver har for midlertidige ansettelser, innleie av arbeidskraft og gjennomsnittsberegning av arbeidstiden. Vi ser også på reglene arbeidsgiver må forholde seg til dersom det i nedgangstider er behov for permittering eller nedbemanning. Kurset tar også for seg hva som skal til for å si opp en ansatt som ikke fungerer i jobben.

På kurset ser vi på hvilke muligheter arbeidsgiver har for midlertidige ansettelser, innleie og gjennomsnittsberegning av arbeidstiden. Vi drar dere også igjennom reglene arbeidsgiver må forholde seg til dersom det i nedgangstider er behov for permittering eller nedbemanning. Kurset tar også for seg hva som skal til for å si opp en ansatt som ikke fungerer i jobben.

Kurset passer for daglige ledere, styremedlemmer, HR-ansvarlig, tillitsvalgte, verneombud og andre i entreprenørbedrifter som har ansvar for oppfølging/ledelse, herunder eksempelvis BAS og formenn.

Kurset koster 3.500 kr for medlemmer i NESO og 4.500 kr for ikke-medlemmer.

NESO avholder kursene på følgende steder i 2019:

28. mars: Svolvær

3. april: Tromsø

7. mai: Alta

7. mai: Bodø

4. sept.: Mo i Rana

11. sept.: Harstad

En fullstendig beskrivelse av kurset kan du finne her:

http://www.neso.no/Kurs--kompetanse/Kurskalender/2019/Kurs-i-arbeidsrett-Svolvar/

Dersom du ønsker å melde deg på ett av kursene kan du gjøre det via vår aktivitetskalender som du finner her:

http://www.neso.no/Kurs--kompetanse/Kurskalender/

Håper vi ses på kurs!