Lanserer BIM-skole i splitter ny drakt

09.02.2023 10:48:45
Lavterskelinnføring i bruken av BIM.
 

NESO har inngått et samarbeid med velrennomerte C3 BIM. Til våren starter vi opp en ny, samlingsbasert, forenklet og forkortet utgave av NESO BIM-Skole.
– Denne skolen skal gi lavterskelinnføring i bruken av BIM. Det kreves ingen forkunnskaper å delta på denne skolen, understreker Mats Johansson, som er faglig ansvarlig for skoletilbudet.

På BIM-skolen får deltakerne både i pose og sekk; Det blir fysiske samlinger hvor det blir gitt innføring i metoder, teori og begreper fra folk som aktivt benytter seg av dette daglig i sine prosjekter. 
Samtidig får man tilgang til å kunne opparbeide seg praktisk BIM-kompetanse via NESO`s E-læringsportal - 100 prosent på deltakerens egne betingelser! 

NESOs BIM-skole kvalifiserer for delfinansiering fra NESO Utvikling, som gir svært gunnstig pris for våre medlemmer. 

– Vi har sett an markedet og hørt på tilbakemeldingene fra medlemmer og tidligere deltakere. Med bakgrunn i dette har vi gjort justeringer i skoletilbudet og vi har tro på at det nye konseptet vil være midt i blinken for mange av våre medlemmer. Å ha BIM-kompetanse på huset kan spare mye tid og løse mange utfordringene for entreprenører i en hektisk hverdag, sier Johansson. 

BIM-skolen vil ha tre korte fysiske samlinger i Tromsø, første samling starter 13. juni. 

Mer informasjon og mulighet for påmelding finner du her.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Mats Johansson mats@neso.no /90 61 57 72

 
Mats Johansson i NESO er faglig ansvarlig for BIM-skolen. Foto: Marianne Steffensen Kielland