HeatWork AS er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg og anleggsbransjen har opparbeid unik kompetanse på væskebåren teknologi.
HeatWork er godt kjent for å være markedets mest effektive teletiner, men de tilbyr nå også et varmekonsept til kundene - som innebærer alt fra start til slutt i et bygg & anleggsprosjekt, industri, eller til eksotiske bransjer som skadedyrbekjempelse. Tilførsel av varme for å sikre grunnarbeid/tining, herde betong, ulike byggvarme- og tørkløsninger, gulvarmeanlegg, avfukting med mer. HeatWorks mobile løsninger kan kjøres på alle tilgjengelige energibærere, inkludert helelektrisk og fjernvarme – noe som gir brukerne stor fleksibilitet inn i det grønne skiftet.

NESO har gleden av å fortelle at vi nå har signert samarbeidsavtale med HeatWork som gjør at dere medlemmer i tillegg til et bredt utvalg i kvalitetsprodukter  få rabatter på en rekke produkter. 

Markedet er i stor endring, og HeatWork er en innovativ aktør som utfordrer med deres egenutviklede teknologier. De har alltid hatt som mål å tilby de mest miljøvennlige og effektive løsningene med stor verdi for kundene – og ikke minst tilfredsstiller fremtidens fossil- og utslippsfrie krav.

Direkte til produkter på Heatwork sine sider - trykk her!