PÅMELDING

Kurset er organisert som digitalt klasserom med faste økter fra kl. 12.00 – 16.00 hver dag i fire dager. I tillegg kommer digitale «drilloppgaver/forberedelse» til eksamen. Denne organiseringen gjør det mulig for kursdeltakere å være på jobb i daglig virke store deler av dagene samtidig som de tar kurset. Normalt oppsett for vanlige klasseromskurs er 3 hele dager. 

Alle kursdeltakere har tilgang til å kontakte foreleser 24/7 i hele kursperioden inntil eksamen er avsluttet. Faglig ansvarlig og kursholder/foreleser er Cato Holm, SMB Utvikling AS.

Målgruppe: 

Alle som utfører arbeid med våtrom. F.eks. tømrere, flisleggere, malere, membranleggere, prosjekterende, betongarbeidere, murere, blikkenslagere, elektrikere mfl.

Krav til forkunnskaper:

De som oppfyller opptakskravet for deltakelse er personer med relevant Norsk/nordisk fag-/svennebrev (eller fag-/svennebrev fra Polen, Tyskland, Estland, Latvia, Litauen godkjent av NOKUT) og personer med minimum 5 års relevant praksis opparbeidet i Norge. Praksis må dokumenteres.  Det må sendes inn egenattest eller et utfylt egenerklæringsskjema fra FFV på oppdrag i ett fag knyttet til de som inngår i våtromsarbeider fordelt over minst 5 ulike årstall. Ingen vedlegg, kun egenerklæring. Skjema sendes fra NESO ved påmelding til kurset.

Kurset holdes på norsk og deltakerne må kunne norsk muntlig og skriftlig.

Neste kurs er satt opp 12. - 15. desember. Bruk påmeldingsknapp på denne siden for påmelding.

Påmeldingsfristen er 1. desember.

Bruk kontaktskjema under hvis du ønsker mer info.